Raamdecoratie

Raambekleding

Of het nu koud of warm is: ons huis willen we gezellig en sfeervol inrichten. Door middel van meubels en accessoires, maar daarnaast speelt goede raamdecoratie een grote rol in het creëren van sfeer. En er is veel mogelijk op het gebied van raambekleding. Denk bijvoorbeeld aan vouwgordijnen, houten en aluminium jaloezieën en rolgordijnenplissé gordijnen, perfect plooiende gordijnen, Insectenwering horren . We hebben het allemaal in huis en we denken graag mee over materialen, formaten kleuren en prints.

foto-2
Vouwgordijnen

Confectie met oog voor detail. Ook voor vouwgordijnen maakt Toppoint gebruik van de beste materialen en onderdelen. Zo zijn de baleinen gemaakt van aluminium en worden ze qua kleur afgestemd op de stofkeuze. Wilt u een strakke look creëren in uw interieur? Kies er dan voor om de baleinen aan de voorkant te plaatsen. Bent u meer een liefhebber van een landelijke uitstraling? Dan adviseren wij u om de baleinen aan de achterkant te plaatsen. Zo passen vouwgordijnen in elke interieurstijl. geschikt voor iedere ruimte mogelijk gemaakt door de No limits stoffen, vocht en schimmelwerend en water- en vuilafstotend. Zonlicht heeft nauwelijks vat op deze stof van oorsprong ontwikkeld voor de nautische wereld en inmiddels een zeer geliefde interieurstof. Vanaf de bank uw vouwgordijn openen of sluiten? Ook dat is mogelijk middels elektrische bediening op accu of lichtstroom.

Hout en Aluminium Jaloezieën

Mooi & verantwoord hout Silva Houten jaloezieën kunnen met recht onderscheidend genoemd worden. Onze collectie bestaat grotendeels uit verantwoord hout. Hiervoor wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant.
Soepele bediening, naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor monoketting of elektrische bediening. De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening, 1 ketting voor kantelen en optrekken zonder meerprijs!
Natuurlijk zijn ook de Silva jaloezieën elektrisch te bedienen.

Design of Classic
Design De Silva houten jaloezieën hebben een gepatenteerd design aluminium Scala bovenbak. Deze bovenbak heeft een afgeronde achterzijde waardoor er minder kierend licht ontstaat. Leverbaar in 5 kleuren, Aluminium of champagne geanodiseerd, wit, grijs of zwart structuur.
Classic, hierbij wordt een bijpassende houten koof geplaatst voor de landelijke of romantische look.
Scala is de verzamelnaam voor ons maatwerk aluminium jaloezie programma. De scala jaloezieën worden standaard geleverd met een transparante tuimelstang en kleur gecoördineerde koorden.
Het programma kent meerdere lamelbreedtes: hele smalle 16 mm maar ook 25 mm, 35mm, 50 mm en zelfs 70 mm. Ramen tot wel 4 meter breed kunnen worden voorzien van een scala jaloezie in tientallen verschillende kleuren. In combinatie met de 50 mm en 70 mm jaloezieën bieden we u ook de keuze aan in onze unieke collectie ladderbanden. De ladderbanden zijn afgestemd op onze gordijnstoffen. Hierdoor kunt u de Scala aluminium jaloezie mooi combineren met gordijnen.

rolgordijnBC-CosyLiving
Rolgordijnen

De strakke designklassieker voor elk interieur een passende stof, meer dan 292 soorten.
Transparante rolgordijnen: Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. Je kunt prima naar buiten kijken van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect voor de privacy overdag.
Semi transparante rolgordijnen: Privacy voor zowel overdag als 's avonds. Afhankelijk van de stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen.
Verduisterende rolgordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust, het rolgordijndoek laat geen licht door. Het rolgordijn kan worden afgewerkt met een aluminium profiel zodat het optimaal verduisterend is.
Smaakvolle afwerking: Niet alleen het doek bepaalt de uitstraling van het rolgordijn, juist de afwerking zorgt voor de finishing touch. Bij Toppoint is er veel keus in afwerking.

Graag tonen wij u de mogelijkheden in onze winkel.

Plissé gordijnen

De oplossing voor elk raam. Door diversiteit in lichtdoorlatenheid en structuren in de stoffen, zorgen plissé gordijnen voor de perfecte privacy. Plisé komt uit het Frans en betekent geplooid en dat is precies wat er met de stof is gebeurd. Door deze strakke gelijkmatige vouwen in de stof lrijgt het gehee;l een decoratieve look. Dankzij de smalle plooibreedtes van 20 of 30 mm kan een plissé gordijn perfect in smalle of lage ramen geplaatst worden.
Ook leverbaar met het top-down bottom-up systeem. perfect te combineren met andere raamdecoratie.

Toppoint wave

Toppoint wave plooiende gordijnen zijn met oog voor het kleinste detail door onze coupeuses gelijkmatig golvend vervaardigd. Standaard worden de zijkanten geblindzoomt waardoor stiknaden nauwelijks zichtbaar zijn en de speciale eindafwerking zorgt voor een stukje "Haute Couture" !

Styling Cleo Scheulderman
Zorgeloos genieten van buitenlucht met horren

Alle horren van Toppoint worden zorgvuldig voor u op maat gemaakt. Afhankelijk van uw wens en situatie kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, profielkleuren, gaassoorten en bevestigingsvarianten. Hiervoor worden de alleen de beste en sterkste materialen gebruikt om jarenlang gebruik te waarborgen. Schuif- pendel-paneel-deurhor, raamhor, rolhor ( dakraam ). Keuze uit verschillend soorten gaas Denk bijvoorbeeld aan het unieke en wereldwij gepatenteerd Transpatec gaas dat zeer transparant en extra ventilerend is. Ook pollenwerend gaas zit in ons assortiment.

OPEN / OFFEN

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend van 10:00 - 17:00 uur.
(Maandag/dinsdag gesloten)

Wir haben von Mittwoch bis Sonntag von 10 bis 17 Uhr geöffnet.
(Montag/Dienstag Ruhetag)

SOCIAL MEDIA